Bloggen om Sims

Direktlänk till inlägg 14 april 2013

Att ladda ner saker till the Sims 3

Av Nessie Ludanyi - 14 april 2013 19:04

Fick en förfrågan om jag inte kunde skriva hur man laddar ner saker till the Sims 3 och visst kan jag göra det. 

Att ladda ner saker till Sims är kul och enkelt. Du kan dels göra det via olika nedladdningsidor, såsom Mod the Sims eller The Sims Resource och du kan göra det via Sims 3:s officella hemsida. Jag rekommenderar den officella hemsidan till den som vill börja ladda ner saker till sina simmar och även the Sims Resource, då dessa är enkla att börja med. 


Detta är en nybörjarguide som visar hur du laddar ner .sims3pack-filer till Sims. Hur man gör på andra sätt visar jag i en annan guide lite längre fram. 


Att ladda ner via den officella hemsidan: 

För att kunna göra detta måste du vara medlem på Sims 3:s offciella hemsida!

Det finns gratisinnehåll, men annars så kostar det pengar. För pengarna köper du Simpoints (du kan köpa upp till 24000 simpoints) som du sedan använder till att ladda ner världar, hår, kläder, föremål, med mera. Det finns också Exchange-tjänsten, där spelare själva har gjort simmar eller föremål man kan ladda ner. 


Du köper simpoints genom att gå in på den officella hemsidan, klicka sedan på Store och köp Simpoints. Du kan köpa via mobiltelefonen eller bankkort/paypal eller betalningskort som du köper via Gamestop eller liknande spelbutiker. 

När du sedan har dina simpoints och vill köpa ett föremål, klickar du bara på det och bekräftar att du har Sims 3 installerat genom att klicka i rutan som poppar upp. Sims-launchern (startprogrammet) kommer att komma upp och där läggs ditt föremål automatiskt. Det är inte alltid så, men ibland måste du markera föremålet och trycka på "installera" för att föremålet ska lägga sig i spelet. 


Att ladda ner via nedladdningssidor: 

Jag väljer att visa hur man laddar ner föremål till sitt spel genom TSR (The sims resource), som jag djupt rekommenderar eftersom den hemsidan är så bra! Det fungerar i stort sätt på samma sätt på nästan alla nedladdningssidor gällande sims 3, eftersom de flesta är i sims3pack-format som lägger sig direkt i startprogrammet. Det gör det enkelt att installera! 


1. Gå in på TSR

2. Bli medlem- det är gratis. Du kan betala pengar för att få ladda ner subscriber-föremål, men det finns massor av gratis saker också. 

3. Välj ut ett föremål som du tycker om, jag väljer ett hår som jag tycker är fint.   

 


4. Klicka på download-knappen som finns under bilden på själva sidan. 

 

5. Filen laddas ner som en sims3pack-fil i din hämtningsmapp eller lägger sig längst ner i ditt webbläsarfönster. Klicka på filen för att öppna upp startprogrammet och installera filen. Sims 3pack-filer kan du skilja ifrån andra filer genom att de har den gröna diamanten på sig. 


 

6. I startprogrammet installeras filen automatiskt, om inte, klicka på den och tryck på installera. Du kan göra detta samtidigt som spelet är igång och behöver inte starta om det efteråt för att få in dina nedladdade saker. Överst på sidan på bilden ser du mitt nedladdade hår. Det har installerats automatiskt, vilket betyder att jag nu kan använda det i spelet. Låt oss pröva: 


 


Tada! 

Såhär fungerar det när man laddar ner saker till The Sims! Hoppas det var lättförståeligt, annars får ni hojta till bland kommentarerna så förklarar jag mer! :) 

 
ANNONS
 
felle,flica,felicia

felle,flica,felicia

16 april 2013 12:33

heeej :D !
din blogg är fett bra !! och jag är rätt trög av mig men förstår allt :D !
så tack ! jag älskar the sims 3 och är väldigt tacksam att du starta din blogg ! kram

http://flica.bloggplatsen.se

Nessie Ludanyi

16 april 2013 12:36

Vad gulligt av dig, tack så mycket! :) Roligt att du tycker om bloggen! :D Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nessie Ludanyi - 28 maj 2013 17:27

Ni hittar mig här nuförtiden!  Ville skapa en mer personligare blogg, men kommer att skriva om sims och övrig gaming också ^^Vi ses på den nya bloggen! ...

Av Nessie Ludanyi - 6 maj 2013 17:37


    Today we are revealing to our top fans the fact that The Sims™ 4 is coming to PC and Mac in 2014. The Sims franchise is fueled by the passion and creativity of its millions of fans around the world. Their continued devotion to the fr...

Av Nessie Ludanyi - 6 maj 2013 17:05


  Förlåt för den urusla uppdateringen. Har inte mått så bra. Men! Medan jag har varit hemma och mått dåligt har jag tagit mig friheten att göra en sim till er! Hon heter Emmy Carlsen.  Egenskaper:    * Övernaturligt fan * Upprorisk ...

Av Nessie Ludanyi - 4 maj 2013 05:49

Är extremt exalterad över detta för övrigt. MEN! Det verkar som att The Sims 4 kommer att annonseras på måndag den 6 maj 2013!    Varför jag antyder detta? Jo, för att jag dels läste det på Sims 3:s officella community att det kanske kan vara på ...

Av Nessie Ludanyi - 2 maj 2013 21:15

                    Hej på er!   Här kommer lite bilder från de senaste dagarnas spelande. Ledsen att det blir så lite uppdatering, men jag har en sjukdom som begränsar mig mycket i min ork och just nu finns det inte mycket energi öv...

Gilla Nessies Sims På Facebook!

 

Aktuella tävlingar

Just nu finns det ingen tävling! Kika tillbaka senare!

Jag heter Jessnoomie på The Sims 3.com, bli gärna vän med mig där! :) 

 

 

Translate this blog

Följ mig med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Välkommen!

 

Jag heter Nessie och är 22 år. Jag skapade den här bloggen för att jag vill dela med mig av mina sims-tips. Hoppas Du finner bloggen intressant!

Kram, Nessie

Fråga mig om Sims!

3 besvarade frågor

Besök simsforumet!

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<<
April 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Light Green Pointer

Sims är ett varumärke som tillhör Electronic Arts, inc och Maxis. Alla bilder som syns i bloggen är bilder jag själv tagit i mitt spel, utom plumboben som syns i menyn.

Följ mig på tumblr!

 

Besökstoppen

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se