Bloggen om Sims

Direktlänk till inlägg 26 april 2013

Simsinblick: Gömda egenskaper del 1

Av Nessie Ludanyi - 26 april 2013 10:30

Vad är gömda egenskaper?

Gömda egenskaper är egenskaper som inte är valbara i spelet och som inte syns förrän simmen gör någonting som låser upp gömda interaktioner. De blir tillgängliga för simmar i olika karriärer, om man är barn till en NPC (simmar man inte kan styra) eller om simmen är i ett visst tillstånd i livet. I den här artikeln ska vi ta reda på de olika dolda egenskaperna i bas-spelet och hur man kan gå tillväga för att hitta dem: 


Den här artikeln är översatt från The Sims wiki. Det kan förekomma att översättning inte är helt korrekt med översättning i spelet! 


  Inbrottstjuv 

Denna dolda egenskap kan man hitta i simmar som är barn till en sim i den kriminella karriären. Inbrottstjuvar måste ha perfekt "smygfärdighet" för att kunna råna sina grannars hem. De gillar att bevara färdigheten inom familjen, så att deras barn kan smyga ut som proffs. De kan smyga istället för att gå eller springa. 


  Kan gripa inbrottstjuvar 

Denna egenskap kan hittas i NPC polisers barn eller hos simmar som arbetar inom poliskåren. 

Poliser spenderar ofta år med att lära sig hur man griper de mest duktiga inbrottstjuvarna. Tur för deras barn att genetiken kan hjälpa dem att stoppa inbrottstjuvar utan år av hård träning. 


Denna egenskap ger simmen möjlighet att slåss mot vilken inbrottstjuv som helst på ens egen tomt. 


  Kan göra honnör 


Denna egenskap kan hittas hos barn till simmar inom den militära karriären eller hos simmar som har uppnått en viss nivå i den militära karriären. Simmar som tar examen från "Fort starch military school" (ingen översättning hittades) kan också göra honnör. 

 

  Immun mot eld 


Egenskapen kan  hittas hos barn till NPC brandmän, hos simmar i brandmansyrket, Benhilda eller andar. Den gör att simmen inte kan dö av eld.   Lämnar ingen smuts efter sig


Denna egenskap kan hittas hos simmar som är barn till en hemhjälp. Den gör att simmen aldrig gör någoting smutsigt. 


  Uppskattar Pizza


Barn till ett pizzabud kan få denna egenskap. Den gör att så fort simmen (som har egenskapen) äter pizza så får den "otroligt mål" i humör. 


  Pyroman 


Denna egenskap kan hittas hos barn till en NPC brandman. Man kan endast få denna egenskap om man är barn till en brandman, denna måste vara en NPC för att det ska fungera. Egenskapen låter dem sätta eld på föremål som de väljer och de får positiva humörseffekter av att göra det.


De kan:


  • Förvandla vilken frukt som helst till en eldfrukt.
  • Kan sätta eld på saker under en kort tid utan att förstöra det.
  • En sim med pyroman-egenskapen kan överleva tre timmar istället för en timme om simmen fått eld på sig. Deras humörseffekter kommer att vara postiva.
  • Även om branden som pyromansimmen orsakar inte gör någon skada, kommer det ändå att trigga brandlarmet om det finns något, göra så att brandkåren kommer och leda till böter.
  • Om en sim på tomten redan har köpt "brandsäkert hem" i livslång lycka så kan inte pyromansimmen sätta eld på det huset. 

  Rocker 


Kan hittas hos simmar som är barn till simmar i den musikaliska karriären. Simmar med denna egenskap kommer att få en naturlig känsla av rock stjärnglans. 


I nästa artikel i Sims-inblick kommer vi att fokusera på dolda egenskaper i Destination världen!

 
ANNONS
 
Elli

Elli

27 april 2013 16:26

Nu har jag gjort inlägget om dig på min blogg, hoppas du blev nöjd med den! ;)

http://Maybecrazy.bloggplatsen.se

 
Annie

Annie

29 april 2013 14:03

Jag visste inte om dom själv ens hah!:o

http://anninen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nessie Ludanyi - 28 maj 2013 17:27

Ni hittar mig här nuförtiden!  Ville skapa en mer personligare blogg, men kommer att skriva om sims och övrig gaming också ^^Vi ses på den nya bloggen! ...

Av Nessie Ludanyi - 6 maj 2013 17:37


    Today we are revealing to our top fans the fact that The Sims™ 4 is coming to PC and Mac in 2014. The Sims franchise is fueled by the passion and creativity of its millions of fans around the world. Their continued devotion to the fr...

Av Nessie Ludanyi - 6 maj 2013 17:05


  Förlåt för den urusla uppdateringen. Har inte mått så bra. Men! Medan jag har varit hemma och mått dåligt har jag tagit mig friheten att göra en sim till er! Hon heter Emmy Carlsen.  Egenskaper:    * Övernaturligt fan * Upprorisk ...

Av Nessie Ludanyi - 4 maj 2013 05:49

Är extremt exalterad över detta för övrigt. MEN! Det verkar som att The Sims 4 kommer att annonseras på måndag den 6 maj 2013!    Varför jag antyder detta? Jo, för att jag dels läste det på Sims 3:s officella community att det kanske kan vara på ...

Av Nessie Ludanyi - 2 maj 2013 21:15

                    Hej på er!   Här kommer lite bilder från de senaste dagarnas spelande. Ledsen att det blir så lite uppdatering, men jag har en sjukdom som begränsar mig mycket i min ork och just nu finns det inte mycket energi öv...

Gilla Nessies Sims På Facebook!

 

Aktuella tävlingar

Just nu finns det ingen tävling! Kika tillbaka senare!

Jag heter Jessnoomie på The Sims 3.com, bli gärna vän med mig där! :) 

 

 

Translate this blog

Följ mig med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Välkommen!

 

Jag heter Nessie och är 22 år. Jag skapade den här bloggen för att jag vill dela med mig av mina sims-tips. Hoppas Du finner bloggen intressant!

Kram, Nessie

Fråga mig om Sims!

3 besvarade frågor

Besök simsforumet!

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<<
April 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Light Green Pointer

Sims är ett varumärke som tillhör Electronic Arts, inc och Maxis. Alla bilder som syns i bloggen är bilder jag själv tagit i mitt spel, utom plumboben som syns i menyn.

Följ mig på tumblr!

 

Besökstoppen

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se