Bloggen om Sims

Alla inlägg under april 2013

Av Nessie Ludanyi - 20 april 2013 14:25


Kommer ut på Exchange gratis så fort det är klart! ^__^ Här kommer del 1 av speedbygget (i mitten så blir det inte så speedigt längre, råkade visst ta bort det där). Men hoppas ni tycker om det! :) 

ANNONS
Av Nessie Ludanyi - 20 april 2013 10:20

Hej på er! 

Som rubriken säger så håller jag på att förbereda ännu en video till er. Denna gång blir det en av tre delar speedbygge- alltså att jag bygger ett hus i Sims 3 och så fort det är klart lägger jag upp det på Exchange. I videona kan ni se hur huset kommer att se ut, och första delen blir det bottenvåningen som görs. Sedan kommer det att komma två videos till, eller en beroende på hur långa de blir. :) Jag kommer att försöka göra sådant här lite oftare och jag hoppas att ni kommer att tycka att det är kul. Alla mina byggen kommer att komma upp på Exchange för gratis nedladdning. 

Annars är det en helg i stressens tecken. Vi håller på att flyttstäda vår gamla lägenhet (vi har precis flyttat, jag och min fästman) och den ska vara klar imorgon. Så det är mycket att göra. Imorgon avgörs också Sims-tävlingen så passa på att tävla nu innan det är försent! :) ANNONS
Av Nessie Ludanyi - 19 april 2013 10:51

Äntligen är videon ute! Det är bara musik i den och ingen röst, men jag visar upp allting man kan göra i Skapa en sim, när man gör en sim. Hoppas att ni tycker om det. ^__^ 

Av Nessie Ludanyi - 19 april 2013 09:28

Fredag idag, skönt tycker jag att det ska bli med helg!   

Idag ska jag förhoppningsvis lägga ut min Youtube-video som jag har kämpat en hel del med, den är 20 minuter lång och för stor för att laddas upp på Youtube om man inte fixar högre gräns, vilket jag försöker att göra. Men det krånglar! Jag ska nog göra det från min fästmans dator istället och förhoppningsvis går det bättre då. Annars ska jag bara vara hemma och sy på min klänning som jag ska försöka få färdig idag. Den blev färdig igår, men den visade sig bli alldeles för liten så nu gör jag med samma tyg, fast en annan modell som passar bättre. Sedan ska jag spela massor av Sims såklart, jag har precis köp prylpaketet"Gasen i botten", det sista prylpaketet som jag saknade för att äga alla Sims 3:s spel. Nu har jag alla och är superglad och supernöjd. Nu gäller det bara att fortsätta samla på 1:an och 2:an för att ha en komplett Sims-samling! :D

Nu ska jag ut med vovven en sväng. Vi hörs senare med ett simsigt inlägg! ^__^  

Av Nessie Ludanyi - 18 april 2013 20:26


Den 27:e juni i år kommer ett nytt expansionspaket- Semesterparadis! Någon mer än jag som längtar? Det verkar bli det bästa expansionspaketet hittills- titta på trailern och njut! Hoppas det blir en ny övernaturlig varelse också, jag skulle vilja vara en sjöjungfru! :) 


Såhär skriver EA själva om spelet: 

Nya äventyr väntar dina simmar på semesterparadisets soldränkta stränder och glittrande vatten! Dina simmar kan ge sig ut på en oförglömlig resa och utforska de tropiska öarna, fixa en femstjärnig hotellupplevelse eller göra den här nya utopin till sitt hem. Sjöintresserade simmar kan till och med greppa rorkulten på en fullt anpassningsbar husbåt och sätta segel mellan öarna! Om dina simmar hellre vill vara i vattnet än ovanpå det så kan de snorkla och dyka ner i havet. Vem vet, de kanske hittar en sjunken skatt eller blir kompis med en sjöjungfru! Med innovativa funktioner som aldrig tidigare skådats i The Sims-serien till PC och en hel värld full av nya möjligheter till lands och till havs, kommer dina simmar att kunna skörda frukterna av sitt eget semesterparadis.Äventyr på paradisöar väntar dina simmar! Dina simmar kommer att älska det bekymmerslösa livet där de kan utforska öarna, anpassa en husbåt eller fixa en femstjärnig hotellupplevelse. Sjöintresserade simmar kan sätta segel mellan öarna, dyka under vattnet för att hitta sjunkna skatter – eller kanske en sjöjungfrukompis! Med innovativa funktioner som aldrig tidigare skådats i The Sims-serien till PC och en värld full av nya möjligheter till lands och till havs, kommer dina simmar att skörda frukterna av sitt eget semesterparadis.

 

Sätt segel mot äventyret.

Nu kan dina simmar kasta loss, i paddelbåt eller motorbåt, för att upptäcka nya landområden och utforska som aldrig förr, både på kända och okända öar. Landkrabbor bör hålla sig på avstånd!
 
Bygg och driv ett femstjärnigt hotell.
Skapa ett familjeinriktat hotell med vattenrutschkanor och buffébord, ett romantiskt hotell med minimalistiska stugor eller ett singelhotell med flera poolbarer där simmarna kan mingla och flörta. Välj och finputsa din anläggning, ställ in priserna och vänta på att recensionerna – och simdalerna – ska börja strömma in. Ju fler stjärnor hotellet får, desto mer populärt blir det!
 
Livet är en strand.
Se vilka överraskningar som väntar under havsytan när dina simmar bygger upp sin färdighet i snorkling/dykning. Dina simmar kanske hamnar på stranden av en ny ö eller hittar sjunkna och begravda skatter.
 
Båt ljuva båt.
Vare sig dina simmar älskar vattnet eller bara drivs av vandringslust, så är en husbåt den perfekta bostaden. Husbåtar är helt anpassningsbara och kan förankras i alla öppna hamnar, så om dina simmar tröttnar på ett ställe är det bara att flytta till nästa
 
The Sims™ 3 Semesterparadis BEGRÄNSAD UTGÅVA inkluderar det exklusiva överlevnadspaketet
Mer begränsad utgåva-material än någonsin – Här finns fullt med kläder, möbler och inredningsdetaljer så att du kan njuta länge av ditt semesterparadis.

 

Åh vad jag längtar alltså! 

 

Förboka det HÄR! 

Av Nessie Ludanyi - 18 april 2013 13:30

  

Flickan heter Joline och hon är tio år. Det bästa hon vet är att läsa och spela piano. I alla fall läsning tycker hon mycket om, att dyka in i en annan värld som är helt främmande för henne själv. Piano är mer mamma som tycker om. Mamma tycker nämligen att Joline ska ta pianolektioner, precis som hon själv gjorde när hon var liten flicka. Joline hade protesterat till en början, men kommit på sig själv att faktiskt tycka om pianots melodier som man kan skapa bara genom att trycka ner tangenterna i en viss ordning. Mamma sa att hon har talang och brukar ofta vilja att Joline spelar för henne. Men den senaste tiden har det inte blivit mycket pianospelande. Nästan ingenting alls. Mamma har inte hunnit lyssna på Joline och Joline har inte velat spela själv. Det är tråkigt när ingen är där och lyssnar. Mamma Kenley jobbar som kock på den kändistäta och mest populära restaurangen i hela Twinbrook- Snäckan. Hon jobbar långa dagar och ibland sena nätter. Men trots att hon sliter så på jobbet är det svårt att få pengarna hon tjänar att räcka till. Det mesta går åt till räkningar för att betala det dyra hus de bor i och efter det är det inte mycket som blir över till mat. "Hej min gumma!" Hälsar Kenley när hon kommer hem sent på kvällen efter att ha jobbat ännu en lång dag på restaurang Snäckan. "Hur har du haft det idag?"

Det är söndag, slutet på veckan. Imorgon kommer mamma jobba natt och Joline få sova själv i det stora hus de bor i. Hon ser inte fram emot det, hon avskyr att sova själv när hon vet att mamma inte är hemma. Men hon har inget val. Mamma har inte råd med en barnvakt och det finns ingen Joline kan eller vill sova över hos. Hon gillar inte att sova borta, då är det bättre att vara hemma ensam. 

"Bra", svarar Joline och ler. Hon säger inte att det har varit tråkigt och det enda hon har gjort idag är att läsa i sina älskade böcker. Hon vill inte att mamma ska bli mer ledsen över att hon jobbar så mycket, än vad hon redan är. 


   

De går in i köket tillsammans och gör det de alltid brukar göra när mamma kommer hem sent- äta glass från deras hypermoderna glassmaskin som mamma fått i present en gång för länge sedan. Joline brukar alltid välja körsbärssmak och mamma vanilj. 

"Vad har du gjort idag?" Frågar mamma och tittar på Joline. 

"Inget särskilt", svarar Joline tillbaka. 

"Du har läst i dina böcker igen va?" Ler mamma. 

"Mhm." 


 

"Men jag har varit ute också!" Skyndar sig Joline att säga eftersom hon vet att mamma tycker om när hon tillbringar tid utomhus och inte bara sitter inne. Det är ju trots allt sommar. "Jag har gungat." 

"Det är bra Joline", svarar mamma med ett matt leende. "Men jag önskar att du ville hitta på någonting annat än att bara läsa hela dagarna." 

"Men det är så roligt, mamma! Jag önskar att mina sagor var verklighet!" Det skulle vara så mycket roligare då, det sista tänker hon tyst för sig själv. 


Lite senare somnar Joline i soffan. Kenley sitter bredvid. Hon känner sig ledsen över att hon jobbar så mycket, men samtidigt finns det ingenting hon kan göra för att ändra på det. Hon önskar att hon hade någonting att dela allting med, någon som kunde vara med Joline när hon inte hade möjligheten. Någon som kunde hjälpa dem med pengar, nu när de börjar att ta slut... 


 

Hon går fram till baren de har hemma och gör sig en drink. Medan hon dricker funderar hon på vad hon kan göra för att det inte ska vara såhär. Hon kan inte gå ner i tid på jobbet och barnvakt har hon inte råd med. Joline har ingen hon kan vara hos, då hon inte gillar att sova borta. Det hela känns hopplöst. Men kanske. Skulle hon våga?Hon sneglar på datorn som står bredvid pianot. Kanske skulle hon våga gå in på en dejtingsida, nu medan Joline sover? Hon har inte velat dejta någon sedan Jolines pappa dog, av respekt för att Joline kanske skulle tycka att hon försökte skaffa en ny pappa till henne. Men har hon något val nu?


      

Hon tar en djup klunk av drinken och går sedan fram till datorn. Sätter sig ner. Knappar nervöst in en adress till en dejtingsida hon sparat, utifall att. Tittar lite och tvekar. Nej, det känns inte rätt. Men hon kanske måste göra det. För Jolines skull. 


Fortsättning följer.... 

Av Nessie Ludanyi - 18 april 2013 09:56

God morgon! 

Idag vaknade jag upp till en betydligt gråare dag, lite trist. Nu när jag skrev det där så tittade solen fram från mitt fönster, så lite sol är det idag i alla fall. :) 

Just nu så spelar jag inte Sims för ovanlighetens skull utan syr faktiskt på en klänning. Förhoppningen är att den ska bli klar idag så jag har lite att göra. Vill så gärna ha på mig den, för tyget är så himla fint. Svart med röda döskallar. Kanske visar upp den i bloggen senare, vi får se, det är ju trots allt en Simsblogg och ingenting annat. ;) Annars satt jag faktiskt uppe inatt och skrev på första kapitlet på min Sims-historia. Jag ska iväg idag men förhoppningsvis hinner jag publicera den innan, annars får ni hålla ut till ikväll. 


En bild från min Sims-historia Falling Apart, blev riktigt nöjd med alla bilderna till den! Av Nessie Ludanyi - 17 april 2013 18:33

 

 

Joline är tio år och bor med sin mamma Kenley i ett stort hus. Förut, när Joline var småbarn var de tre. Pappa John bodde med dem då och familjen var mycket rik. Men ända sedan han dog har de varit ensamma i det stora hus som de bor i och pengarna, som nästan alla går åt till hus, räkningar och mat är snart slut. Mamma Kenley sliter på den lokala lyxrestaurangen där hon jobbar som kock och serverar Twinbrooks alla kändisar, men det räcker nästan inte. Joline ser hur trött hennes mamma är varenda kväll när hon kommer hem från jobbet att hon knappt har tid med Joline. Men hon försöker, och de stunder hon kan har de mycket roligt ihop.  


Falling Apart är en berättelse om sorg, svek och att förlora sin familj sakta men säkert, trots att den till varje pris försöker att hålla ihop. Men det är också en berättelse om kärlek, hopp och känslostormar. 

 


Första delen kommer senare ikväll eller imorgon- håll utkik! :) Gilla Nessies Sims På Facebook!

 

Aktuella tävlingar

Just nu finns det ingen tävling! Kika tillbaka senare!

Jag heter Jessnoomie på The Sims 3.com, bli gärna vän med mig där! :) 

 

 

Translate this blog

Följ mig med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Välkommen!

 

Jag heter Nessie och är 22 år. Jag skapade den här bloggen för att jag vill dela med mig av mina sims-tips. Hoppas Du finner bloggen intressant!

Kram, Nessie

Fråga mig om Sims!

3 besvarade frågor

Besök simsforumet!

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<<
April 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Light Green Pointer

Sims är ett varumärke som tillhör Electronic Arts, inc och Maxis. Alla bilder som syns i bloggen är bilder jag själv tagit i mitt spel, utom plumboben som syns i menyn.

Följ mig på tumblr!

 

Besökstoppen

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se