Bloggen om Sims

Senaste inläggen

Av Nessie Ludanyi - 29 april 2013 13:26

Hej på er!

Uppdateringen har varit låg under helgen och jag ber om ursäkt för det. Tog lite ledigt från bloggen och var dessutom upptagen i helgen som gjorde att det varken blev något bloggande eller simsande. Men nu är jag här redo med nya inlägg! :) Min stationära dator står för tillfället på köksbordet och jag ska snart sätta igång mitt Sims och spela lite och skriva klart en del artiklar som jag börjat på. Så ni får hålla utkik! :) 


Vi hörs senare ^___^ 

ANNONS
Av Nessie Ludanyi - 27 april 2013 22:06

 

Jag har gjort ett länkbyte med Elli som driver bloggen maybecrazy.bloggplatsen.se (klicka på länken eller på bilden!) Denna fantastiska tjej bloggar om sitt liv, spel, musik, lägger upp teckningar hon målat och massor av annat. Hon är en bloggvän som har hängt med mig sedan Hippieflickan-tiden här på Bloggplatsen (när jag drev en spelblogg vid namn Hippieflickan). Jag tycker att hennes blogg är väldigt bra och rolig med kul variation på inläggen- det finns verkligen någonting för alla smaker. Hennes blogg är absolut värd ett besök och titta gärna in på hennes grymt fina teckningar hon har! 

ANNONS
Av Nessie Ludanyi - 26 april 2013 10:30

Vad är gömda egenskaper?

Gömda egenskaper är egenskaper som inte är valbara i spelet och som inte syns förrän simmen gör någonting som låser upp gömda interaktioner. De blir tillgängliga för simmar i olika karriärer, om man är barn till en NPC (simmar man inte kan styra) eller om simmen är i ett visst tillstånd i livet. I den här artikeln ska vi ta reda på de olika dolda egenskaperna i bas-spelet och hur man kan gå tillväga för att hitta dem: 


Den här artikeln är översatt från The Sims wiki. Det kan förekomma att översättning inte är helt korrekt med översättning i spelet! 


  Inbrottstjuv 

Denna dolda egenskap kan man hitta i simmar som är barn till en sim i den kriminella karriären. Inbrottstjuvar måste ha perfekt "smygfärdighet" för att kunna råna sina grannars hem. De gillar att bevara färdigheten inom familjen, så att deras barn kan smyga ut som proffs. De kan smyga istället för att gå eller springa. 


  Kan gripa inbrottstjuvar 

Denna egenskap kan hittas i NPC polisers barn eller hos simmar som arbetar inom poliskåren. 

Poliser spenderar ofta år med att lära sig hur man griper de mest duktiga inbrottstjuvarna. Tur för deras barn att genetiken kan hjälpa dem att stoppa inbrottstjuvar utan år av hård träning. 


Denna egenskap ger simmen möjlighet att slåss mot vilken inbrottstjuv som helst på ens egen tomt. 


  Kan göra honnör 


Denna egenskap kan hittas hos barn till simmar inom den militära karriären eller hos simmar som har uppnått en viss nivå i den militära karriären. Simmar som tar examen från "Fort starch military school" (ingen översättning hittades) kan också göra honnör. 

 

  Immun mot eld 


Egenskapen kan  hittas hos barn till NPC brandmän, hos simmar i brandmansyrket, Benhilda eller andar. Den gör att simmen inte kan dö av eld.   Lämnar ingen smuts efter sig


Denna egenskap kan hittas hos simmar som är barn till en hemhjälp. Den gör att simmen aldrig gör någoting smutsigt. 


  Uppskattar Pizza


Barn till ett pizzabud kan få denna egenskap. Den gör att så fort simmen (som har egenskapen) äter pizza så får den "otroligt mål" i humör. 


  Pyroman 


Denna egenskap kan hittas hos barn till en NPC brandman. Man kan endast få denna egenskap om man är barn till en brandman, denna måste vara en NPC för att det ska fungera. Egenskapen låter dem sätta eld på föremål som de väljer och de får positiva humörseffekter av att göra det.


De kan:


 • Förvandla vilken frukt som helst till en eldfrukt.
 • Kan sätta eld på saker under en kort tid utan att förstöra det.
 • En sim med pyroman-egenskapen kan överleva tre timmar istället för en timme om simmen fått eld på sig. Deras humörseffekter kommer att vara postiva.
 • Även om branden som pyromansimmen orsakar inte gör någon skada, kommer det ändå att trigga brandlarmet om det finns något, göra så att brandkåren kommer och leda till böter.
 • Om en sim på tomten redan har köpt "brandsäkert hem" i livslång lycka så kan inte pyromansimmen sätta eld på det huset. 

  Rocker 


Kan hittas hos simmar som är barn till simmar i den musikaliska karriären. Simmar med denna egenskap kommer att få en naturlig känsla av rock stjärnglans. 


I nästa artikel i Sims-inblick kommer vi att fokusera på dolda egenskaper i Destination världen!

Av Nessie Ludanyi - 25 april 2013 18:34

Med Sims Universitetsliv så gick simmarna och blev hypermoderna och fick en smartphone! Med denna tillkommer även en ny färdighet- den sociala nätverksfärdigheten. Med denna kan simmar blogga, streama videos, sms:a med mera. 


Smartphonen har följande interaktioner: 

 • Kamera (ta bilder)
 • Skicka eller vara värd åt sim på turné (simport, kräver the sims 3 rampljuset)
 • Jobb och yrken... (registrera sig som egen företagare)
 • Telefoninställningar (ändra skal, ringsignal)
 • Fastigheter och reseservice (rumskompisar, titta på fastigheter, flytta, med mera)
 • Jobb och erbjudanden (ladda upp cv)
 • Sociala nätverk (blogga, smsa, streama)
 • Ring sim
 • Tjänster (brandkår, med mera)
 • Ordna fest
 • Kolla sociala grupper

Det är precis som den vanliga telefonen bara det att den kan göra lite mer. Går din sim på universitet kan han eller h hon även studera via smartphonen. 


 

Av Nessie Ludanyi - 25 april 2013 08:09

För er som inte vet, så har jag en nystartad novellblogg där jag tänkte lägga upp noveller som jag har skrivit. Första novellen heter Hjärnspöken och kommer att finnas i cirka tjugo delar. Hittills är det bara prologen som är ute,m en jag ska idag lägga ut den första delen. Kika gärna in, om ni tycker om noveller!:) Här är den!

Av Nessie Ludanyi - 25 april 2013 08:02

Hej på er!

Hoppas att ni mår bra! Själv vaknade jag upp till strålande sol, vilket är underbart. Idag väntas ett läkarbesök (ingenting allvarligt) och sedan ska jag försöka fixa mitt Sims 3 som har  börjat att krångla. Jag har ett hushåll som jag jättegärna vill spela med, men problemet är att det är bara tjejen som kan lära sig färdigheter. Killen har jag stora problem med och jag hoppas verkligen inte att det är något custom content som bråkar, för allting fungerade perfekt innan. Jag har raderat dem från mitt Sims nu och tänker återskapa dem i CAS. Så förhoppningsvis kan jag spela snart! Det är viktigt, för jag vill inte att det ska påverka några av mina simmar som jag visar upp här i bloggen, simshistorien eller något sånt. Det kommer att komma uppdatering som vanligt, men den kanske avviker lite från vad som egentligen ska vara på just den specifika dagen. Jag ska göra allt för att få ut trädgårdsfärdigheten  i alla fall! ^__^ 

Nu blir det frukost jag är jättehungrig!

Kram!

Nessie

Av Nessie Ludanyi - 24 april 2013 20:17

 

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!


Den här bloggen skrivs av en tjej som kallar sig för  Innozence. Hennes blogg handlar mycket om artisten Yohio, men även lite om Japan och dess gulliga kultur. 

Jag tycker att denna blogg är intressant, har jättefin design och uppdateras frekvent, så man behöver inte vänta särskilt länge på en uppdatering. Gillar du Yohio är det helt klart ett MÅSTE att läsa denna blogg. ^__^ 

 

Vill du göra ett länkbyte med mig? Kommentera då här på bloggen :) 


Av Nessie Ludanyi - 24 april 2013 18:04

             

Lite bilder från mitt Sims-spealande mitt i natten igår.   


Ni får ursäkta den usla uppdateringen. Jag håller på att skriva ett inlägg om trädgårdsfärdigheten som jag hoppas lägga upp ikväll eller senast imorgon. Jag har inte haft så bra dagar så det går lite upp och ner, plus att jag inte har sovit inatt så idag är jag ganska trött. Men man får ha sådana dagar ibland. Lite uppdatering blir det i alla fall. 


Mina simmar heter i alla fall Chanel (tjejen) och Lee (killen) och bor i Aurora Skies. Jag håller på att  bygga en typ bondgård till dem med lite hästar och sådant, det kommer att ta tid, men det är roligt! Lee jobbar inom vetenskap och Chanel inom spådomskonst. 

Gilla Nessies Sims På Facebook!

 

Aktuella tävlingar

Just nu finns det ingen tävling! Kika tillbaka senare!

Jag heter Jessnoomie på The Sims 3.com, bli gärna vän med mig där! :) 

 

 

Translate this blog

Följ mig med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Välkommen!

 

Jag heter Nessie och är 22 år. Jag skapade den här bloggen för att jag vill dela med mig av mina sims-tips. Hoppas Du finner bloggen intressant!

Kram, Nessie

Fråga mig om Sims!

3 besvarade frågor

Besök simsforumet!

 

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Light Green Pointer

Sims är ett varumärke som tillhör Electronic Arts, inc och Maxis. Alla bilder som syns i bloggen är bilder jag själv tagit i mitt spel, utom plumboben som syns i menyn.

Följ mig på tumblr!

 

Besökstoppen

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se