Bloggen om Sims

Direktlänk till inlägg 22 april 2013

Vad är pose player och hur använder man det?

Av Nessie Ludanyi - 22 april 2013 09:11

Fick en fråga igår om vad pose player är för något och hur man använder det. Det tänkte jag besvara nu i detta inlägg! :) 


Vad är pose player? 

Pose player är en mod som gör att simmarna kan ställas upp i olika poser. Det är jättebra för fotografier och Sims-historier genom att man ge simmarna lite olika uttryck och sådana saker.


Hur laddar man ner det? 


Först av allt behöver du förbereda ditt spel för att kunna ta emot moddar. Det gör du genom att följa dessa steg i det här inlägget.  

När du har gjort detta hittar du Pose player här. Det är också på denna sidan du kan hitta många poser, men du kan också hitta poser på andra sidor, till exempel här.


Du installerar pose player genom att extrahera filen (om det behövs, är den från början i en .package-fil behöver du inte extrahera den!) och lägga in den i Mods-mappen i Electronic Arts/Sims 3-mappen. 


Ladda ner poser 

Jag rekommenderar Mod the sims för att ladda ner poser. Du klickar helt enkelt på downloads/Sims 3 och sedan skriver du i pose i sökrutan. Då kommer det upp massor av fina poser! Låt oss ladda ner en tillsammans: 


Jag vill ladda ner de här fina poserna från Mod the sims. 

Då klickar jag på download, kollar så att poserna är kompatibla med mitt spel (Det ser du längst ner på sidan vilka spel som behövs för att poserna ska fungera). Längst ner hittar jag också rar-filen som jag ska ladda ner. 

 


Längst ner i hämtningsmappen hittar jag mitt pose pack. Den kommer lägga sig i din hämtningsmapp också eller längst ner i ditt webbläsarfönster. Klicka på den för att extrahera filen med ditt extraheringsprogram, till exempel winrar eller unrarx. 


 


Sedan lägger jag .packagefilen som jag får ut i package-mappen i mods-mappen i Sims 3:mappen (många mappar där.^^) Nästa gång jag startar upp mitt spel kommer poserna att finnas där. 

Du märker att de finns där genom att det kommer upp en liten ruta när du startar ditt spel, som talar om vilka mod scripts som är installerade.


 


Tada!


Behöver ni hjälp eller inte förstår är det bara att fråga i kommentarerna! :)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nessie Ludanyi - 28 maj 2013 17:27

Ni hittar mig här nuförtiden!  Ville skapa en mer personligare blogg, men kommer att skriva om sims och övrig gaming också ^^Vi ses på den nya bloggen! ...

Av Nessie Ludanyi - 6 maj 2013 17:37


    Today we are revealing to our top fans the fact that The Sims™ 4 is coming to PC and Mac in 2014. The Sims franchise is fueled by the passion and creativity of its millions of fans around the world. Their continued devotion to the fr...

Av Nessie Ludanyi - 6 maj 2013 17:05


  Förlåt för den urusla uppdateringen. Har inte mått så bra. Men! Medan jag har varit hemma och mått dåligt har jag tagit mig friheten att göra en sim till er! Hon heter Emmy Carlsen.  Egenskaper:    * Övernaturligt fan * Upprorisk ...

Av Nessie Ludanyi - 4 maj 2013 05:49

Är extremt exalterad över detta för övrigt. MEN! Det verkar som att The Sims 4 kommer att annonseras på måndag den 6 maj 2013!    Varför jag antyder detta? Jo, för att jag dels läste det på Sims 3:s officella community att det kanske kan vara på ...

Av Nessie Ludanyi - 2 maj 2013 21:15

                    Hej på er!   Här kommer lite bilder från de senaste dagarnas spelande. Ledsen att det blir så lite uppdatering, men jag har en sjukdom som begränsar mig mycket i min ork och just nu finns det inte mycket energi öv...

Gilla Nessies Sims På Facebook!

 

Aktuella tävlingar

Just nu finns det ingen tävling! Kika tillbaka senare!

Jag heter Jessnoomie på The Sims 3.com, bli gärna vän med mig där! :) 

 

 

Translate this blog

Följ mig med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Välkommen!

 

Jag heter Nessie och är 22 år. Jag skapade den här bloggen för att jag vill dela med mig av mina sims-tips. Hoppas Du finner bloggen intressant!

Kram, Nessie

Fråga mig om Sims!

3 besvarade frågor

Besök simsforumet!

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<<
April 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Light Green Pointer

Sims är ett varumärke som tillhör Electronic Arts, inc och Maxis. Alla bilder som syns i bloggen är bilder jag själv tagit i mitt spel, utom plumboben som syns i menyn.

Följ mig på tumblr!

 

Besökstoppen

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se